Ledenwerving

Het Utrechts Byzantijns koor bestaat al vele jaren. Net als veel andere koren heeft ook het UBK te maken met verloop binnen het ledenbestand. Dit betekent dat het koor continu op zoek is naar nieuwe, maar vooral "jonge" mannelijke leden (globaal in de leeftijdsgroep van 25 t/m 50 jaar).

Dit doen wij door bezoekers van liturgieën en concerten actief te benaderen, maar ook door het organiseren van projecten waarmee je je voor een bepaalde tijd aan het koor verbindt.

Het UBK repeteert elke donderdagavond van 19.45  – 22.15 uur in de St Jan de Doper/Bernardusparochie op de Oranje Nassaulaan 2 te Utrecht

Een aan het koor verbonden zangpedagoog (vacature) repeteert ook met de (aspirant)leden op dezelfde avond.

Wij verwachten van nieuwe leden dat zij over voldoende vrije tijd beschikken daar het koor regelmatig (en met name in het weekend) liturgieën en concerten verzorgt.

Interesse?

Bel naar 06-57142766 ( Eric van Grieken, voorzitter ) of